Feedback geven en ontvangen bij organisaties

Feedback geven en ontvangen bij organisaties

Feedback geven en ontvangen. Het belang van een goede feedback cultuur

Feedback geven en ontvangen is altijd een beladen onderwerp. Waarom is feedback zo belangrijk binnen teams en organisaties?

Effectieve feedback is de levensader van elk succesvol team. Het stimuleert groei, verbetert de samenwerking en leidt tot betere prestaties. Toch blijkt in de praktijk dat feedback vaak een struikelblok vormt. We herkennen het allemaal: de neiging om te bevriezen, te vechten of te vluchten wanneer feedback ter sprake komt. Maar waar komt die weerstand vandaan?
"Wij staan klaar om advies te geven voor jouw team. Vul het aanvraagformulier in en ontdek onze mogelijkheden!"
in de complexe wereld van feedback tussen collega’s in teams en onthullen waarom veel bestaande feedbacktrainingen tekortschieten in het bevorderen van echte samenwerking. Ontdek onze vernieuwende formule voor een veilige en open feedbackcultuur, die niet alleen de pijnpunten van traditionele methoden aanpakt, maar ook positief gedrag stimuleert. Klaar om de stroom van constructieve feedback in jouw team te ontketenen?

Feedback: De onmisbare voeding voor groei en succes

In de dynamische wereld van vandaag is constructieve feedback onmisbaar voor organisaties die willen groeien en verbeteren. Het geeft waardevol inzicht in wat goed gaat (positieve feedback) en wat beter kan, op alle niveaus binnen de organisatie. In tegenstelling tot positieve feedback, die zich richt op wat goed gaat, is constructieve feedback gericht op verbetering en groei. Door effectief te communiceren over zowel positieve als constructieve feedback, kunnen organisaties een cultuur van continue ontwikkeling creƫren.

Feedback Geven En Feedback Ontvangen

Een gezonde feedbackcultuur helpt organisaties naar een hoger niveau tillen

Verbeterde prestaties: Feedback helpt medewerkers hun sterke en zwakke punten te identificeren, waardoor ze hun vaardigheden kunnen ontwikkelen en hun prestaties kunnen optimaliseren. Dit leidt tot een efficiƫnter en effectiever werkproces.

Verhoogde betrokkenheid: Feedback en medewerkersbetrokkenheid gaan hand in hand. Wanneer medewerkers regelmatig waardevolle feedback ontvangen, voelen ze zich meer gewaardeerd en betrokken bij de organisatie. Dit resulteert in een gemotiveerdere, productievere en loyalere werkkracht.

Betere beslissingen: Feedback van klanten, cliƫnten en andere stakeholders kan organisaties helpen om hun producten, diensten en processen te verbeteren. Dit draagt bij aan een betere afstemming op de marktbehoeften en vergroot het concurrentievoordeel.

Een positieve werkomgeving: Een open en eerlijke feedbackcultuur creĆ«ert een klimaat van vertrouwen, waar mensen zich veilig voelen om ideeĆ«n te delen en risicoā€™s te nemen. Dit bevordert de samenwerking, innovatie en werkgeluk.

Waar positieve feedback goed voor is

Een goede samenwerking tussen collega’s is essentieel voor het succes van elk team. Feedback voorziet teamleden van de informatie die ze nodig hebben om hun vaardigheden te verbeteren en effectiever samen te werken. Door openlijk feedback te vragen en te ontvangen, creĆ«ren teamleden een sfeer van vertrouwen en respect, wat leidt tot betere prestaties en een positievere werksfeer.

De blinde vlek van organisaties: waarom feedback cruciaal is

De lijst met voordelen van een gezonde feedbackcultuur is oneindig lang. Het raakt alle aspecten van de organisatie. Er is geen enkel rationeel argument om het uit te sluiten. En toch blijkt de implementatie ervan vaak een struikelblok te vormen.

Waarom is het zo moeilijk? En hoe kunnen we de kracht van feedback optimaal benutten om organisaties naar een hoger niveau te tillen? Wij gaan dieper in op deze vragen en onderzoeken concrete oplossingen om de stroom van constructieve feedback en open communicatie binnen organisaties te stimuleren.

Waarom een feedbackcultuur uitblijft: te kwetsbaar

Hoe geef ik feedback aan een collega die slecht presteert? Hoe gebruik ik het om conflicten op te lossen? Dit zijn spannende vragen. Het zijn onze emoties die hierbij een belangrijke rol spelen. Feedback geven en ontvangen wordt als kwetsbaar ervaren. Negatieve feedback raakt aan ons zelfbeeld en aan onze universele basisbehoeften. Het voelt al snel als kritiek krijgen. Stel dat ik er niet meer toe doe voor de ander? Als ik faal, wie ben ik dan nog in dit team? Kortom:Negatieve feedback kan zorgen voor sociale uitsluiting.

Het geven van constructieve feedback kan lastig zijn, omdat het vaak wordt geassocieerd met kritiek krijgen. Echter, door actief te luisteren en de feedback te zien als een kans om te leren en te groeien, kunnen teamleden hun communicatievaardigheden verbeteren en een open feedbackcultuur creƫren. Dit leidt tot een betere samenwerking en uiteindelijk tot betere resultaten.

Vluchten, vechten of bevriezen

In Nederland leren we niet goed hoe met onze emoties en kwetsbaarheid om te gaan, vooral niet op de werkvloer. Het delen van gevoelens en het tonen van kwetsbaarheid kan spannend voelen, soms zelfs levensbedreigend. Als gevolg hiervan bevriezen we, vluchten we of gaan we vechten. Dit belemmert de open communicatie en samenwerking met onze collegaā€™s, waardoor we langzaam maar zeker de verbinding met het team en de organisatie verliezen. Deze negatieve spiraal kan leiden tot een daling van de productiviteit en een verslechtering van het werkklimaat.

Met praktische tips alleen breng je geen verandering tot stand in de samenwerking. Het gaat om meer dan alleen het aanleren van vaardigheden. Juist door nieuwe inzichten in onszelf en onze collegaā€™s, kunnen we onze communicatie verbeteren en een open feedbackcultuur creĆ«ren. Dit opent de deur naar nieuwe mogelijkheden voor groei en ontwikkeling en een verbeterde samenwerking binnen het team.

Gevolgen van het negeren van feedback

In organisaties waar feedback genegeerd of onjuist wordt toegepast, dreigt een reeks negatieve gevolgen. Medewerkers stagneren in hun ontwikkeling, ervaren stress en frustratie en voelen zich niet gewaardeerd door hun collegaā€™s. Dit leidt tot ongewenst gedrag, inefficiĆ«nt werk en foute beslissingen, wat de effectiviteit van de feedback samenwerking tussen collegaā€™s ondermijnt. Uiteindelijk gaat dit ten koste van de productiviteit en verslechtert de concurrentiepositie, terwijl het werkklimaat vergiftigt.

Door te investeren in een open feedbackcultuur, waarin collegaā€™s hun kennis en vaardigheden delen door middel van constructieve feedback, kunnen organisaties de kracht van feedback benutten om te groeien en te floreren. Het verbeteren van communicatievaardigheden en het stimuleren van het delen van feedback leidt tot betere prestaties, gemotiveerde medewerkers, weloverwogen beslissingen en een gezond werkklimaat. Omarm de kracht van feedback en oogst de vruchten van een succesvolle toekomst.

Het negeren van feedback kan leiden tot een negatieve spiraal waarin medewerkers zich niet gewaardeerd voelen en de motivatie afneemt. Dit kan resulteren in een verminderde productiviteit en een ongezonde werkomgeving. Door open communicatie te stimuleren en feedback te zien als een kans om te leren en te groeien, kunnen teams deze negatieve gevolgen voorkomen en samenwerken op een hoger niveau.

Kritiek op de feedback trainingen

Hoe meet ik de impact van feedback? Feedbacktrainingen leveren vaak weinig effectief resultaat. De open feedbackcultuur binnen organisaties komt maar niet van de grond. Feedback blijft een probleemdossier. Trainingen die weinig effect hebben rondom dit dossier zijn duidelijk toe te schrijven aan een aantal punten. We sommen een aantal kritiekpunten op.

Te veel nadruk op formele feedback: Veel trainingen richten zich op formele feedbackgesprekken, terwijl informele feedback net zo belangrijk is.

Te simplistisch: Veel modellen maken van feedback een rationele routemap. Te simpel, te weinig recht doen aan de complexiteit van relaties en de onvoorziene grilligheid van ons emotionele brein.

Feedback geven onderbelicht: Trainingen leren mensen vaak hoe ze feedback moeten ontvangen, maar niet hoe ze deze effectief moeten geven.

Niet-praktijkgericht: Veel trainingen zijn te theoretisch en bieden onvoldoende oefenmogelijkheden in realistische situaties.

Cultuurproblemen: Een andere reden waarom feedbacktrainingen vaak tekortschieten, is dat ze onvoldoende aandacht besteden aan de onderliggende cultuur van een organisatie. Een cultuur waarin feedback geven en ontvangen niet wordt aangemoedigd, kan de effectiviteit van elke training ondermijnen. Het is daarom belangrijk om te investeren in het creƫren van een veilige en open feedbackcultuur waarin medewerkers zich vrij voelen om hun mening te uiten en feedback te delen.

 

De feedback formule van TeamSpeling

De vernieuwende formule van TeamSpeling wordt ondersteund door veel recente wetenschappelijke studies. Deze formule versnelt het proces naar een positieve feedback cultuur aanzienlijk. Het principe achter de formule is de sterke lineaire samenhang tussen humor en verandering.

Onze unieke formule voor feedbacktraining combineert humor, interactieve oefeningen en diepgaande inzichten om teams te helpen bij het ontwikkelen van een open en constructieve feedbackcultuur. We richten ons niet alleen op het geven en ontvangen van feedback, maar ook op het creƫren van een veilige omgeving waarin teamleden zich vrij voelen om hun gedachten en gevoelens te delen. Dit leidt tot betere communicatie, meer vertrouwen en uiteindelijk tot een betere samenwerking.

Feedback samenwerking: De formule tijdens een feedbacktraining

Vergeet saaie theorieƫn en eindeloze discussies. Deze feedback training bruist van hilariteit en leermomenten. In grappige mini-veranderervaringen doorloopt het team herkenbare samenwerkingssituaties vol onverwachte wendingen, leuke spanning en natuurlijk: feedback.

 

Lachen is niet alleen toegestaan, maar essentieel. In een ontspannen sfeer staan teamleden veel makkelijker open voor elkaar en nieuwe leermomenten. De nadruk ligt op leren door te doen, met ruimte voor reflectie. Theorie en modellen komen wel aan bod, maar de kern is de ontwikkeling van de leerhouding van de teamleden zelf.

Ze leren kritisch te reflecteren, actief luisteren, feedback te geven en te ontvangen, en effectief om te gaan met onverwachte situaties. De training is niet alleen leuk, maar ook bijzonder effectief. Deelnemers leren op een speelse manier omgaan met feedback, conflicten op te lossen en samen te werken met meer plezier en succes.

Feedback Cultuur - Feedback Training Van Teamspeling

Conclusie

Feedback is essentieel voor de groei en ontwikkeling van zowel individuen als teams. Door te investeren in een open en constructieve feedbackcultuur, kunnen organisaties een omgeving creƫren waarin medewerkers zich veilig voelen om te leren, te groeien en geweldige resultaten te behalen.

Programma's voor teamontwikkeling

Het principe achter de formule is de sterke lineaire samenhang tussen humor en verandering. Ontdek dat een verandering in de feedbackcultuur effectief kan worden ingezet met TeamSpeling. Wij brengen humor en veranderthemaā€™s samen. Ook oor feedback, samenwerken, vertrouwen en alles rondom teamontwikkeling. Ontdek al onze programma’s.

Anders feedback geven. Team training.

Stap in de wereld van feedback geven en ontvangen met TeamSpeling. Met onze team trainingen brengen wij jouw team in een andere wereld, waar alles...
bedrijfsuitje - Feedback Show van TeamSpeling. Bedrijfsuitje activiteit.

Bedrijfsuitje de Feedback Show.

Een bedrijfsuitje voor een grote groep over feedback. Een showprogramma vol verbinding, interactie, zaaloefeningen, hilariteit Ć©n eyeopeners. De...
TeamSpeling over feedback geven en ontvangen voor bedrijven

Feedback geven en ontvangen bij organisaties

Effectieve feedback is de levensader van elk succesvol team. Het stimuleert groei, verbetert samenwerking en leidt tot betere prestaties. Toch...

Lachen met Lencioni – team trainingen van TeamSpeling.

Stap in de wereld van Lencioni en zijn piramide model met TeamSpeling. Met de teamtraining Lachen met Lencioni ervaart jouw team waar zij staan in...

Leidinggeven met het Lencioni model. Management training.

Stap samen met TeamSpeling in de wereld van het Lencioni model. Beleef met jouw management team alle lagen van het Lencioni model. Hoe staat jouw...
Piramide van Lencioni en TeamSpeling. Teambuilding en trainingen met het Lencioni model.

Piramide van Lencioni, het Lencioni model.

De Piramide van Lencioni is een belangrijk model voor het bouwen aan vertrouwen binnen teams. Dit model heeft vertrouwen als basis voor een goede...

Teamdag Samenwerken en Feedback

Stap met deze teamdag in de wereld van Samenwerken en Feedback. Jouw team leert van deze teamdag veel meer dan de bekende feedback stappen. Het doel...

Teamdag Samenwerken en Lencioni. Teamdag voor teamontwikkeling.

Stap met deze teamdag in de wereld van Samenwerken en Lencioni. Een dag in het teken van de Piramide van Lencioni. Hoe kan de weg naar de top van de...

Meer met feedback

Feedback Geven En Ontvangen Voor Bedrijven
Bij TeamSpeling weten wij echt wel dat er spanning heerst rondom feedback geven en ontvangen. En wij weten ook dat een feedbackcultuur niet verandert met een aantal aangeleerde manieren en het doornemen van wat modellen of regels. Daarom hebben wij een methode die wel werkt en bij teams een basis legt waarmee het team in staat is een blijvende verandering in te zetten.

Constructieve feedback: Programma’s over feedback bij TeamSpeling

Bij TeamSpeling werken wij graag met teams aan het omgaan met feedback. En teams doen dat ook met veel plezier bij ons. Dit komt doordat wij het leuker maken en direct met het team aan de slag gaan. Dus geen feedback trucjes, modellen of de gouden regels van feedback geven en ontvangen, maar wij nemen direct jullie feedbackcultuur onder de loep.

Teamtraining Anders Feedback geven

Leer, groei en verbind met elkaar tijdensĀ deze training Anders Feedback geven, met verrassende werkvormen en wendingen.

 

Teamdag Samen werken en feedback

Doorbreek, met deze teamdag Samenwerken en Feedback, ook jullie ongewenste feedbackgewoonten en maak ruimte voor een nieuwe feedbackcultuur. Want met deze teamdag heeft jouw team de motivatie en de tools om een gezonde feedbackcultuur neer te zetten.

Bedrijfsuitje voor grote groepen: De Feedback Show

Dit superleuke bedrijfsuitje De Feedback Show wordt verzorgd door twee trainers / acteurs en een topmuzikant. Het onderwerp feedback wordt op een luchtige manier benaderd.

Teamdag Samenwerken en Feedback

Teamdag Samenwerken en Feedback

Teamdag Samenwerken en Feedback

Ga voor deze inspirerende teamdag over samenwerken en omgaan met feedback.

Stap met deze teamdag in de wereld van Samenwerken en Feedback. Jouw team leert van deze teamdag veel meer dan de bekende feedback stappen. Het doel van deze teamdag is dat de teamleden een leerhouding ontwikkelen. Daarmee kunnen zij spannende, kwetsbare situaties aangaan ten behoeve van het teambelang. Deze teamdag is verbindend, inspirerend en boordevol humor. Beleef ook deze teamdag met jouw team! Vraag vandaag nog informatie aan.

“Wij staan klaar om advies te geven voor jouw team. Vul het aanvraagformulier in en ontdek onze mogelijkheden!

Met deze teamdag versterk je de feedbackcultuur binnen jouw team op een leuke, ontspannen, humorvolle manier. Tegelijk worden alle belangrijke onderdelen van teamsamenwerking mee ontwikkeld. Met deze teamdag bereik je dus veel meer dan je zou kunnen voorstellen.

Inspirerende teamdag over samenwerken en feedback

Met behulp van inspirerende werkvormen en professionele trainers zullen teams worden uitgedaagd om hun eigen teamgewoonten en patronen onder de loep te nemen. Deze teamdag is niet alleen superleuk, maar ook een kans voor teams om zich open te stellen voor nieuwe ideeƫn en inzichten.

Teamdag Over Samenwerken En Lencioni

Waarom deze feedback teamdag?

Feedback is waar jouw team en organisatie op drijven. Door feedback geven en ontvangen komen successen tot stand. Een gezonde feedbackcultuur is cusiaal voor het succesvol samenwerken van elk team en elke organisatie.

Gebrek aan een goede feedbackcultuur resulteerd in tegenvallende resultaten en een hoog personeelsverloop.

TeamSpeling heeft zich gespecialiseerd in het doorbreken van gewoonten die het optimaal samenwerken van het team in de weg staan. Doorbreek, met teamontwikkeling, ook jullie ongewenste feedback gewoonten en maak ruimte voor nieuwe feedbackcultuur. Want met deze teamdag heeft jouw team de motivatie en de tools om een gezonde feedbackcultuur neer te zetten.

Waarom kiezen voor deze teamdag samenwerken en feedback bij TeamSpeling.

Tijdens onze teamdagen geven bij TeamSpeling zorgen wij voor een unieke en impact volle ervaring. Met onze wetenschappelijk onderbouwde formule leren teams vanuit humorvolle programma’s en werkvormen hoe het kan veranderen. Het samenwerken van het team wordt op de proef gesteld met verrassende wendingen en vreemde situaties die niemand verwacht. Dan laat het team het ware gezicht zien en is de weg open voor bewustwording en ruimtte voor nieuwe inzichten.

Kortom, wij bieden een teamdag die zorgt voor groei, verbinding en betere communicatie binnen het team. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze teamdag over feedback geven jouw team naar nieuwe hoogten kan brengen.

Wat is Samenwerken en Lencioni voor een teamdag.

Wil je aan de slag deze inspirerende teamdag, over samenwerken en feedback? Dan leert jouw team zich verder te ontwikkelen en leg je het fundament voor succes.

Teamdagen Van Teamspeling. Teamdag Samenwerken En Lencioni

Teamdag als fundament voor succes.

Ga met deze teamdag voor een feedback ervaring zoals je die met je team niet eerder hebt beleefd. Een integraal programma, volledig gericht op de context en dynamiek van jouw team. Uiteraard zal er heel veel worden gelachen. Niet alleen omdat het super leuk is. Lachen bevordert op allerlei manieren de leerprestaties. Versterk de verbinding en leg samen het fundament van een gezonde feedbackcultuur. Vraag vandaag nog meer informatie aan.

Voordelen van deze teamdag samenwerken en feedback op een rij:

 • Versterkt het fundament van vertrouwen;
 • Een totale leerbeleving met alles erop en eraan;
 • Betekenisvolle ontmoetingen en dialogen;
 • Heel veel lachen;
 • Klaargestoomd voor de uitdagingen van morgen.

Ochtendprogramma van de teamdag.

Het eerste deel van deze superleuke dag richt zich op het verkennen van de leervragen binnen het team. Het onderwerp feedback wordt op deze manier in een bredere context geplaatst dan alleen het technisch trainen van de feedback stappen. Met leuke, hilarische werkvormen krijgen de teamleden verrassende inzichten over de eigen teamdynamiek. We staan stil bij de vraag waarom het team bestaat, wat de kwaliteit is van jullie feedback en welke impact dit heeft op de teamresultaten.

Middagprogramma van de teamdag.

Tijdens het tweede deel gaat het team verder de verdieping in. Vooroordelen, zelfbeelden, kwaliteiten en blinde vlekken worden behandeld. Er wordt geoefend met het model van Geweldloze communicatie. Met groeiend vertrouwen en nieuwe inzichten durven teamleden steeds meer open te stellen voor elkaar. Kortom, met deze teamdag zetten jullie de ontwikkeling van het team naar eigen hand.

Meer met feedback.

Feedback Geven En Ontvangen Voor Bedrijven

Bij TeamSpeling weten wij echt wel dat er spanning heerst rondom feedback geven en ontvangen. En wij weten ook dat een feebackcultuur niet veranderd met een aantal aangeleerde manieren en het doornemen van wat modellen of regels. Daarom hebben wij een methode die wel werk en bij teams een basis legt waarmee het team in staat is een blijvende verandering in te zetten.

Programma over feedback bij TeamSpeling.

Bij TeamSpeling werken wij graag met teams aan het omgaan met feedback. En teams doen dat ook met veel plezier bij ons. Dit komt doordat wij het leuker maken en direct met het team aan de slag gaan. Dus geen feedback trucjes, modellen of de gouden regels van feedback geven en ontvangen, maar wij nemen dirtect jullie feedbackcultuur onder de loep.

Teamtraining Anders Feedback geven.

Leer, groei en verbind met elkaar tijdens Ā deze training Anders Feedback geven, met verrassende werkvormen en wendingen.

 

Teamdag Samen werken en feedback.

Doorbreek, met deze teamdag Samenwerken en Feedback, ook jullie ongewenste feedback gewoonten en maak ruimte voor nieuwe feedbackcultuur. Want met deze teamdag heeft jouw team de motivatie en de tools om een gezonde feedbackcultuur neer te zetten.

Bedrijfsuitje voor grote groepen: De Feedback Show.

Dit superleuke bedrijfsuitje De Feedback Show wordt verzorgd door twee trainers / acteurs en een topmuzikant. Het onderwerp Feedback wordt op een luchtige manier benaderd.

Misschien interessant voor jou? Meer teamdagen en andere informatie

Onze unieke programma’s zijn allemaal superleuk met een diepere laag. Slim uitgedachte programma’s met verrassend leerzame werkvormen en veel samen lachen. Of het om een team training, teambuilding, bedrijfsuitje of een management training gaat, het is nergens zo leerzaam en leuk tegelijk!

Teamdagen. Investeer in de teamontwikkeling met teamdagen van TeamSpeling.

Teamdagen van TeamSpeling. Investering in de teamontwikkeling van jouw teams en organisatie. Ontdek TeamSpeling met een uniek concept.

Teamdag Samenwerken en teamfasen

De ontwikkeling van een team kent verschillende teamfasen. Bij elke fase past een manier van leidinggeven en een mate van teamvolwassenheid. Of een...

Teamdag Samenwerken en Lencioni. Teamdag voor teamontwikkeling.

Stap met deze teamdag in de wereld van Samenwerken en Lencioni. Een dag in het teken van de Piramide van Lencioni. Hoe kan de weg naar de top van de...

Teamdag Samenwerken en Feedback

Stap met deze teamdag in de wereld van Samenwerken en Feedback. Jouw team leert van deze teamdag veel meer dan de bekende feedback stappen. Het doel...

Team trainingen met impact.

Stap in de wereld van TeamSpeling met een vernieuwde kijk team trainingen. Bij ons gaat het om nieuwe inzichten door met elkaar te beleven. Dus niet...

Team training Vitaliteit en teamwork

Met Vitaliteit en Teamwork ga je voor een teamtraining vol humor, betekenis en vitaliteit. De mensen binnen een team of organisatie kunnen er samen...

Management Drives team training.

Stap met jouw team in de wereld van drijfveren en kleuren. TeamSpeling heeft een Management Drives training ontwikkeld waar je na de test, gaat...

Management Drives basis

Duik in de wereld van drijfveren en ontdek op een ontzettend leuke manier wat Management Drives voor jouw team kan betekenen! Deze training geeft...

Lachen met Lencioni – team trainingen van TeamSpeling.

Stap in de wereld van Lencioni en zijn piramide model met TeamSpeling. Met de teamtraining Lachen met Lencioni ervaart jouw team waar zij staan in...
TeamSpeling over feedback geven en ontvangen voor bedrijven

Feedback geven en ontvangen bij organisaties

Effectieve feedback is de levensader van elk succesvol team. Het stimuleert groei, verbetert samenwerking en leidt tot betere prestaties. Toch...

Effectief Vergaderen, de leukste vergadertraining!

Ontdek de vergadertraining Effectief vergaderen. Maak van saaie, improductieve vergaderingen inspirerende momenten van verbinding en...

DISC Training Met DISC Profielen: Het DISC Model.

Stap in de wereld van DISC en TeamSpeling. Met deze bijzondere DISC training zal jouw team een grote sprong maken in de ontwikkeling. Ervaar wat de...

Belbin training. De teamrollen in jouw team.

Stap in de wereld van de Belbin teamrollen met TeamSpeling. Met deze Belbin training worden jouw teamleden zich bewust van de teamrollen in het...
bedrijfsuitje - Feedback Show van TeamSpeling. Bedrijfsuitje activiteit.

Bedrijfsuitje de Feedback Show.

Een bedrijfsuitje voor een grote groep over feedback. Een showprogramma vol verbinding, interactie, zaaloefeningen, hilariteit Ć©n eyeopeners. De...

Anders feedback geven. Team training.

Stap in de wereld van feedback geven en ontvangen met TeamSpeling. Met onze team trainingen brengen wij jouw team in een andere wereld, waar alles...
Bedrijfsuitje de Feedback Show.

Bedrijfsuitje de Feedback Show.

Bedrijfsuitje De Feedback Show neemt de feedback cultuur onder de loep

Beleef, tijdens dit hilarische bedrijfsuitje, wat feedback van een ieder vraagt.

Stap in de wereld van TeamSpeling. Met een verrassend leuk bedrijfsuitje zoals je ze nog nooit hebt meegemaakt. Een show over jullie en wat feedback van jullie vraagt. Met geĆÆmproviseerde sketches, liedjes en hilarische wendingen. Beleef ook onze feedback show met jouw team! Vraag vandaag nog informatie aan.

"Wij staan klaar om advies te geven voor jouw team. Vul het aanvraagformulier in en ontdek onze mogelijkheden!"

Een bedrijfsuitje voor een grote groep over feedback. Een showprogramma vol verbinding, interactie, zaaloefeningen, hilariteit Ć©n eyeopeners. Julie gaan beleven wat feedback geven van jullie vraagt. Stap met onze formule in jullie eigen leeravontuur!

Wat is de Feedback Show voor een bedrijfsuitje?

Deze unieke teambuildingactiviteit biedt een hilarische en interactieve ervaring dat in het teken staat van positieve feedback te geven en te ontvangen. Door samen te lachen en plezier te hebben, versterk je niet alleen de band tussen teamleden, maar bevorder je ook een betere samenwerking. Laat je team ontdekken welke gevechten er nodig zijn om tot verbeterd communiceren en samenwerken te komen. Ga voor een bedrijfsuitje vol plezier en inhoud met TeamSpeling. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Teamontwikkeling is nog nooit zo leuk geweest!

Op een positieve manier werken aan omgaan met feedback

Dit superleuke bedrijfsuitje wordt verzorgd door twee trainers / acteurs en een topmuzikant. Het onderwerp Feedback wordt op een luchtige manier benaderd. In een lekker hoog tempo vol verrassende wendingen, zaalexperimenten en nieuwe inzichten. Dit teamuitje vindt grotendeels plaats vanuit een theateropstelling. Maar snel wordt duidelijk wie hier nou eigenlijk de echte hoofdrolspelers zijn. Dat zijn jullie!

Dit is een superleuk interactieve Feedback Show. Er is veel interactie met de collega’s onderling Ć©n tussen het ‘publiek’ en de acteurs. Voortdurend staat er een verrassing voor de deur met zaalopdrachten en spellen. Dan weer worden er geĆÆmproviseerde liedjes of sketches gespeeld over jullie verhalen. Hoe gaaf!

Bedrijfsuitje De Feedback Show

De baanbrekende formule van TeamSpeling en de Feedback show

Tijdens deze teambuilding ā€˜De Feedback showā€™ doorlopen jullie diverse malen een complete verander-loop (zie Humor als verandermethodiek: de formule van TeamSpeling). Heerlijk vanuit de comfortabele stoel gaan de deelnemers telkens weer worden opgeschud om vervolgens te gaan beleven wat een feedbackcultuur van een ieder vraagt. Dus: telkens weer een verrassende beleving ervaren. Dan pas later ontdekken wat er zich zojuist allemaal heeft plaatsgevonden. De clou en de eyeopener volgt bij ons altijd als laatst.

Onze programmaonderdelen vormen op zichzelf een metafoor voor leren en veranderen. Dat maakt de show spannend, hilarisch, boeiend Ć©n betekenisvol. Van de eerste tot de laatste minuut.

Het effect is dat er direct al allerlei kleine en grotere veranderingen plaatsvinden bij de deelnemers. Wat wil je nog meer!

Video: Bedrijfsuitjes van TeamSpeling

 

De Feedback Show is bedrijfsuitje over samenwerken en verbinden

Het personeel krijgt een spiegel voorgehouden, terwijl er samen wordt gelachenĀ 

Bedrijfsuitje Teamspeling Bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje de Feedback show helpt:

 • Een boodschap over te brengen die collectief blijft hangen;
 • De onderlinge verbinding te versterken door een nieuwe feedbackbeleving aan te gaan;
 • Het eigenaarschap binnen de organisatie te vergroten;
 • Vertrouwen aan te boren om samen leerkansen te verzilveren;
 • Een stap te zetten naar jullie ideale feedbackcultuur;
 • Samen met je collegaā€™s heel hard te kunnen gaan lachen.

Opbouw van deze enerverende teambuilding show

Bedrijfsuitje de Feedback show helpt:

 • Een boodschap over te brengen die collectief blijft hangen;
 • De onderlinge verbinding te versterken door een nieuwe feedback beleving aan te gaan;
 • Het eigenaarschap binnen de organisatie te vergroten;
 • Vertrouwen aan te boren om samen leerkansen te verzilveren;
 • Een stap te zetten naar jullie ideale feedbackcultuur;
 • Samen met je collegaā€™s heel hard te kunnen gaan lachen.

Ā Tijdens de Feedback Show

Tijdens de Feedback Show worden de deelnemers met regelmaat op een leuke manier op het verkeerde been gezet om werkvormen als:

 • GeĆÆmproviseerde sketches of liedjes;
 • De vooroordelenwandeling (afhankelijk van de groepsgrootte en faciliteiten);
 • Een complimentenbingo;
 • De levende foute rollen show;
 • En heel veel zaalexperimenten en speelse feedback oefeningen.

Afhankelijk van de context, doelen, de duur van het event en de faciliteiten maken we een selectie uit onderwerpen en uit onze diverse werkvormen.

De lessen van het programma worden op hilarische en verbindende wijze geĆÆllustreerd. Kort en krachtig!
Teambuilding met resultaten.

 • Ā 101% lachgarantie. Jullie lachen de eyeopeners tegemoet.
 • De doelen van de organisatie worden kracht bijgezet.
 • Een positieve beleving waar nog heel lang over zal worden nagepraat.
 • De feedbackcultuur binnen de organisatie krijgt een boost.
 • Eigenaarschap van de medewerkers wordt aangeboord.

Voor deze teambuilding show komen wij met zā€™n drieĆ«n. Twee acteurs en een pianist. Voor groepen groter dan 35 mensen nemen wij een technicus mee, zodat jullie kunnen genieten van perfect geluid.

Feedback workshops

In combinatie met de verandershow bieden we ook extra verdieping in de vorm van korte workshops. De deelnemers gaan dan zelf aan de slag met het vergroten van de eigen feedbackvaardigheden. Uiteraard ook met een flinke dosis humor. De oefeningen zijn speels, hilarisch en zorgen voor meer bewustwording en onderlinge verbinding. Zie ter inspiratie ook de training Anders Feedback geven.

Meer met feedback

Feedback Geven En Ontvangen Voor Bedrijven

Bij TeamSpeling weten wij echt wel dat er spanning heerst rondom feedback geven en ontvangen. En wij weten ook dat een feebackcultuur niet veranderd met een aantal aangeleerde manieren en het doornemen van wat modellen of regels. Daarom hebben wij een methode die wel werk en bij teams een basis legt waarmee het team in staat is een blijvende verandering in te zetten.

Programma over feedback bij TeamSpeling.

Bij TeamSpeling werken wij graag met teams aan het omgaan met feedback. En teams doen dat ook met veel plezier bij ons. Dit komt doordat wij het leuker maken en direct met het team aan de slag gaan. Dus geen feedback trucjes, modellen of de gouden regels van feedback geven en ontvangen, maar wij nemen dirtect jullie feedbackcultuur onder de loep.

Teamtraining Anders Feedback geven.

Leer, groei en verbind met elkaar tijdens Ā deze training Anders Feedback geven, met verrassende werkvormen en wendingen.

 

Teamdag Samen werken en feedback.

Doorbreek, met deze teamdag Samenwerken en Feedback, ook jullie ongewenste feedback gewoonten en maak ruimte voor nieuwe feedbackcultuur. Want met deze teamdag heeft jouw team de motivatie en de tools om een gezonde feedbackcultuur neer te zetten.

Bedrijfsuitje voor grote groepen: De Feedback Show.

Dit superleuke bedrijfsuitje De Feedback Show wordt verzorgd door twee trainers / acteurs en een topmuzikant. Het onderwerp Feedback wordt op een luchtige manier benaderd.

Andere bedrijfsuitjes en teambuilding van TeamSpeling

Onze unieke bedrijfsuitjes zijn allemaal superleuk met een diepere laag. Slim uitgedachte programma’s met een verhaal met jouw bedrijf in de hoofdrol. Met onze geweldige trainers / improvisatie acteurs wordt het personeel verrast met hilarische sketches, geĆÆmproviseerde liedjes en leuke zaaloefeningen. Het hele bedrijf speelt bij dit bedrijfsuitje de hoofdrol.

Teamuitje Feesten voor verbinding maakt het team hechter.

Feesten voor verbinding is een hilarische teambuilding met subtiel verwerkte diepgang geeft de verbinding binnen jouw team een boost. Ontrafel het...

Teamdag Samenwerken en Feedback

Stap met deze teamdag in de wereld van Samenwerken en Feedback. Jouw team leert van deze teamdag veel meer dan de bekende feedback stappen. Het doel...

Teambuilding Verander Fitness

Verander Fitness is een teambuilding voor samenwerking en omgaan met verandering. Met deze superleuke teambuilding is het team meer...

Teambuilding activiteiten van TeamSpeling. Teamontwikkeling met impact.

Klaar om de wereld van jouw team op zijn kop te zetten? Met de unieke teambuilding activiteiten van TeamSpeling staat jouw team een bijzondere...

Kennismakingsfitness. Leer elkaar anders kennen.

Kennismakings Fitness. Teambuilding om elkaar anders te leren kennen. Versterk de verbinding in je team met de superleuke teambuilding.

TeamSpeling over feedback geven en ontvangen voor bedrijven

Feedback geven en ontvangen bij organisaties

Effectieve feedback is de levensader van elk succesvol team. Het stimuleert groei, verbetert samenwerking en leidt tot betere prestaties. Toch...
Teamdag Samenwerken en Lencioni

De Teamlachspiegel. De leukste teambuilding voor de teamontwikkeling.

Stap in de wereld van ons succesvolle teamuitje: de Teamlachspiegel. Al jaren lang ons meest veelzijdige teamuitje waar alles wat wij te bieden...

Bedrijfsuitje de VeranderShow.

Stap in de wereld van TeamSpeling. Met een bedrijfsuitje zoals je ze nog nooit hebt meegemaakt. Wij hebben een geheel nieuw concept ontwikkeld...
bedrijfsuitje - Feedback Show van TeamSpeling. Bedrijfsuitje activiteit.

Bedrijfsuitje de Feedback Show.

Een bedrijfsuitje voor een grote groep over feedback. Een showprogramma vol verbinding, interactie, zaaloefeningen, hilariteit Ć©n eyeopeners. De...

Bedrijfsuitje de Bedrijfslachspiegel – Bedrijfsuitje van TeamSpeling.

Dit bedrijfsuitje neemt op een luchtige, laagdrempelige en humorvolle manier de organisatieprocessen onder de loep. Werp ook een blik in de...

Bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje voor een grote groep over feedback. Een showprogramma vol verbinding, interactie, zaaloefeningen, hilariteit Ć©n eyeopeners. De...

Anders feedback geven. Team training.

Stap in de wereld van feedback geven en ontvangen met TeamSpeling. Met onze team trainingen brengen wij jouw team in een andere wereld, waar alles...

Anders feedback geven. Team training.

Anders feedback geven. Team training.

Anders feedback geven. Unieke en leuke team training over feedback geven en ontvangen

Feedback training waar feedback geven weer makkelijk en leuk wordt gemaakt.

Stap in de wereld van feedback geven en ontvangen met TeamSpeling. Met onze team trainingen stapt jouw team in een wereld, waar wordt geleerd zoals je niet eerder hebt meegemaakt. Wij hebben een geheel nieuw concept ontwikkeld waarin plezier en teamontwikkeling zijn samengesmolten. Hierdoor gaan teamleden veel sneller en makkelijker de uitdagingen met zichzelf en elkaar aan. Beleef ook onze teambuilding activiteiten met jouw team! Vraag vandaag nog informatie aan.
"Wij staan klaar om advies te geven voor jouw team. Vul het aanvraagformulier in en ontdek onze mogelijkheden!"

Een gezonde feedbackcultuur is cruciaal voor het succes en de gezondheid van het bedrijf. Tegelijk ervaren we feedback als te spannend, waardoor het nauwelijks van de grond komt. Bij TeamSpeling creƫren wij een sfeer waarin er veel wordt gelachen en feedback niet meer beladen is. Teamleden durven samen veel makkelijker veel meer uitdagingen aan te gaan. Zo kan het team groeien.

Laat met speels gemak de feedback in jouw team stromen

Dit is, in tegenstelling tot klassieke feedbacktrainingen, geen training over feedbacktools. Was het maar zo makkelijk om verandering te brengen! Wij richten ons op het versterken van een teamcultuur waarbinnen feedback kan gaan stromen.

 

Feedback Team Training Over Feedback Geven En Ontvangen

Waarom feedback in Nederland niet van de grond komt

Er worden in Nederland veel feedbacktrainingen gegeven. En als de resultaten uitblijven worden er simpelweg nieuwe trainingen ingekocht. Er zijn twee oorzaken waarom feedback binnen organisaties maar niet van de grond komt:Ā  Ā 

1. Te veel gericht op individueel leren. En dus te weinig op het leren binnen een dynamiek van een team- of organisatie systeem.

2. Te veel gericht op tools en stapjes. Kortom: een rationele, logische aanpak voor een emotionele en complexe uitdaging. Dat werkt niet!

Feedback vindt plaats binnen een complexe teamdynamiek. Het raakt onze primaire angsten.

De baanbrekende formule van TeamSpeling

Onze feedbacktraining biedt veel meer dan het intrainen van feedbackstapjes. Was verandering maar zo simpel! Daarom bouwen wij met jouw team aan een sterke feedbackcultuur. Dat doen wij door met humor de leerprocessen binnen de dynamiek van jouw team te versnellen. Onbewuste teamovertuigingen worden onder de loep genomen en de belemmeringen worden op een laagdrempelige manier aangepakt.

Onze feedbacktraining is niet alleen superleuk. Het werkt gewoon veel effectiever!

De leukste Feedback training op jullie gewenste locatie

Feedback werkt door langs allerlei cruciale team- en organisatieprocessen. Onderwerpen die tijdens deze training aan bod komen zijn: eigenaarschap, vooroordelen, kwaliteiten, blinde vlekken, vertrouwen, complimenten, teamwork en feedback stappen. Diverse relevante theorieƫn worden kort aangetipt. Onder andere: Geweldloze communicatie en de Piramide Lencioni.

Feedback Geven En Ontvangen. Feedback Training Van Teamspeling

Feedback geven gaat over samenwerken.

Tijdens deze teamtraining wordt duidelijk wat jullie feedback cultuur is. Daarmee krijgt het team inzichten in welke feedback cultuur wenselijk is. De manier van samenwerken in teamverband wordt zichtbaar tijdens deze teamtraining. Hoe gaat het team om met feedback geven en ontvangen. Wat zijn de vastgeroeste patronen, kleine misvattingen en onnodige gewoontes. Wat kan er anders?

Geen theorie over feedback stappen.

Bij TeamSpeling geen bakken theorie over feedback. Geen lange presentaties en werkpappen. Nee, wij gaan op een leuke manier aan de slag met feedback geven en ontvangen en met wat het van een ieder vraagt. Ontdek hoe constructieve feedback geven werkt voor jullie. Met deze feedback training krijgen de teamleden nieuwe inzichten en een meer open feedback cultuur.

De voordelen van deze feedback training op een rijtje.

Benadering op teamniveau. We versterken jouw team. Want als teams kunnen leren, kunnen medewerkers en de organisatie leren.

Bredere context. Leer meer dan feedback stapjes oefenen. We belichten een bredere context. Welke obstakels hebben jullie te overwinnen? Hoe werkt de kwaliteit van de feedback door langs allerlei cruciale team- en organisatieprocessen (o.a. met behulp van de Piramide van Lencioni).

Humor. Uiteraard humor! Maak je op voor leuke verwarring, hilariteit, eyeopeners, betekenisvolle ontmoetingen en nieuwe inzichten. Hoe zit dat ook al weer met humor en onze verander methodiek? Dat heeft alles te maken met de formule van TeamSpeling.

Video: Ontdek onze team training programma’s.

Wat is het geheim achter succesvolle teams? Volgens Clemen Mensink, oprichter van TeamSpeling, is het antwoord simpel: humor! Bekijk deze video en ontdek hoe lachen de sleutel kan zijn tot betere samenwerking, meer creativiteit en een positievere werksfeer.

Meer met feedback

Feedback Geven En Ontvangen Voor Bedrijven

Bij TeamSpeling weten wij echt wel dat er spanning heerst rondom feedback geven en ontvangen. En wij weten ook dat een feebackcultuur niet veranderd met een aantal aangeleerde manieren en het doornemen van wat modellen of regels. Daarom hebben wij een methode die wel werk en bij teams een basis legt waarmee het team in staat is een blijvende verandering in te zetten.

Programma over feedback bij TeamSpeling.

Bij TeamSpeling werken wij graag met teams aan het omgaan met feedback. En teams doen dat ook met veel plezier bij ons. Dit komt doordat wij het leuker maken en direct met het team aan de slag gaan. Dus geen trucjes, modellen of de gouden regels van feedback geven en ontvangen, maar wij nemen dirtect jullie feedbackcultuur onder de loep.

Teamtraining Anders Feedback geven.

Leer, groei en verbind met elkaar tijdens Ā deze training Anders Feedback geven, met verrassende werkvormen en wendingen.

 

Teamdag Samen werken en feedback.

Doorbreek, met deze teamdag Samenwerken en Feedback, ook jullie ongewenste feedback gewoonten en maak ruimte voor nieuwe feedbackcultuur. Want met deze teamdag heeft jouw team de motivatie en de tools om een gezonde feedbackcultuur neer te zetten.

Bedrijfsuitje voor grote groepen: De Feedback Show.

Dit superleuke bedrijfsuitje De Feedback Show wordt verzorgd door twee trainers / acteurs en een topmuzikant. Het onderwerp Feedback wordt op een luchtige manier benaderd.

Team trainingen, feedback programma's en meer

Naast deze geweldige feedback training, hebben we meer trainingen in teamverband met onze baanbrekende formule. Van teambuilding tot team trainingen en interactieve show als bedrijfsuitje. Ontdek hier meer over onze programma’s.

bedrijfsuitje - Feedback Show van TeamSpeling. Bedrijfsuitje activiteit.

Bedrijfsuitje de Feedback Show.

Een bedrijfsuitje voor een grote groep over feedback. Een showprogramma vol verbinding, interactie, zaaloefeningen, hilariteit Ć©n eyeopeners. De...

Belbin training. De teamrollen in jouw team.

Stap in de wereld van de Belbin teamrollen met TeamSpeling. Met deze Belbin training worden jouw teamleden zich bewust van de teamrollen in het...

Situationeel leiderschap

Stap in de wereld van ontwikkelingsgericht leiderschap met TeamSpeling. Wij hebben een vernieuwde kijk op trainingen en op situationeel leiderschap....

Teambuilding Verander Fitness

Verander Fitness is een teambuilding voor samenwerking en omgaan met verandering. Met deze superleuke teambuilding is het team meer...

Management Drives team training.

Stap met jouw team in de wereld van drijfveren en kleuren. TeamSpeling heeft een Management Drives training ontwikkeld waar je na de test, gaat...

Lachen met Lencioni – team trainingen van TeamSpeling.

Stap in de wereld van Lencioni en zijn piramide model met TeamSpeling. Met de teamtraining Lachen met Lencioni ervaart jouw team waar zij staan in...

Teamdag Samenwerken en Feedback

Stap met deze teamdag in de wereld van Samenwerken en Feedback. Jouw team leert van deze teamdag veel meer dan de bekende feedback stappen. Het doel...

Management Drives basis

Duik in de wereld van drijfveren en ontdek op een ontzettend leuke manier wat Management Drives voor jouw team kan betekenen! Deze training geeft...

Effectief Vergaderen, de leukste vergadertraining!

Ontdek de vergadertraining Effectief vergaderen. Maak van saaie, improductieve vergaderingen inspirerende momenten van verbinding en...
TeamSpeling over feedback geven en ontvangen voor bedrijven

Feedback geven en ontvangen bij organisaties

Effectieve feedback is de levensader van elk succesvol team. Het stimuleert groei, verbetert samenwerking en leidt tot betere prestaties. Toch...

DISC Training Met DISC Profielen: Het DISC Model.

Stap in de wereld van DISC en TeamSpeling. Met deze bijzondere DISC training zal jouw team een grote sprong maken in de ontwikkeling. Ervaar wat de...

Anders feedback geven. Team training.

Stap in de wereld van feedback geven en ontvangen met TeamSpeling. Met onze team trainingen brengen wij jouw team in een andere wereld, waar alles...

Leidinggeven aan verandering

Stap in de wereld van verandermanagement met jouw management team. Leidinggeven aan verandering is een training zoals je ze nog nooit hebt...

Team training Vitaliteit en teamwork

Met Vitaliteit en Teamwork ga je voor een teamtraining vol humor, betekenis en vitaliteit. De mensen binnen een team of organisatie kunnen er samen...

Team trainingen met impact.

Stap in de wereld van TeamSpeling met een vernieuwde kijk team trainingen. Bij ons gaat het om nieuwe inzichten door met elkaar te beleven. Dus niet...
verandermanagement voor teams - team training verandering

Verandermanagement. Leren omgaan met verandering.

Verandermanagement is een gestructureerde aanpak om organisaties en hun medewerkers te begeleiden bij het doorvoeren van gewenste veranderingen. Het...

Bedrijfsuitje de VeranderShow.

Stap in de wereld van TeamSpeling. Met een bedrijfsuitje zoals je ze nog nooit hebt meegemaakt. Wij hebben een geheel nieuw concept ontwikkeld...