Verandermanagement. Leren omgaan met verandering.

Verandermanagement. Leren omgaan met verandering.

Verandermanagement: De sleutel tot succesvolle veranderingen.

Verandermanagement is een essenti√ęle vaardigheid voor organisaties die willen overleven en gedijen in de huidige dynamische realiteit.

Verandermanagement is een gestructureerde aanpak om organisaties en hun medewerkers te begeleiden bij het doorvoeren van gewenste veranderingen. Het omvat alle aspecten die van belang zijn om de overgang van de huidige naar de gewenste situatie soepel en succesvol te laten verlopen.

"Wij staan klaar om advies te geven voor jouw team. Vul het aanvraagformulier in en ontdek onze mogelijkheden!"

Mee veranderen met de veranderende wereld mislukt vaak. Door de ‘zachte kant’ van verandering serieus te nemen, kunnen managers weerstand verminderen, betrokkenheid vergroten en duurzame veranderingen realiseren. Voor de managers is het een continue uitdaging zich een nieuwe denkwijze aan te meten. Daarom hebben wij bij TeamSpeling programma’s die juist op verandering zijn ingericht. Een verander mindset is de eerste stap.

Verandermanagement

Recentelijk zijn er nieuwe inzichten ontstaan over de acht leidende principes van een cultuurverandering

Verandermanagment Omgaan Met Verandering En Veranderen.

Wat is verandermanagement?

Verandermanagement is een gestructureerde aanpak om organisaties en hun medewerkers te begeleiden bij het doorvoeren van gewenste veranderingen. Het omvat alle aspecten die van belang zijn om de overgang van de huidige naar de gewenste situatie soepel en succesvol te laten verlopen.

Waarom is verandermanagement belangrijk?

In de dynamische wereld van vandaag zijn organisaties constant genoodzaakt zich aan te passen. Of het nu gaat om technologische ontwikkelingen, veranderende markten of nieuwe concurrentie, verandering is onvermijdelijk. Zonder effectief verandermanagement kunnen deze veranderingen leiden tot weerstand, ineffici√ęntie, en zelfs mislukking.

Cultuur versus ‘de harde kant’ van verandermanagement.

Binnen verandermanagement wordt vaak onderscheid gemaakt tussen de ‘zachte’ en ‘harde’ kant van verandering. De harde kant omvat tastbare elementen zoals structuur, processen en technologie. De zachte kant daarentegen richt zich op de menselijke factoren, zoals cultuur, waarden, gedrag en normen.

Hoewel beide aspecten belangrijk zijn voor succesvolle verandering, wordt de zachte kant vaak onderschat. De cultuur van een organisatie kan een sterke belemmering vormen voorhet verandermanagement als deze niet in lijn is met de gewenste richting. Managers ondervinden om verschillende redenen uitdagingen bij het realiseren van veranderingen:

Weerstand van medewerkers: Mensen zijn van nature behoudend en weerstaan ‚Äč‚Äčvaak verandering. Dit kan leiden tot apathie, sabotage, en zelfs conflicten.

Gebrek aan communicatie: Onvoldoende of onduidelijke communicatie kan leiden tot verwarring, frustratie en onzekerheid onder medewerkers.

Onvoldoende leiderschap: Managers die niet overtuigend zijn van de noodzaak tot verandering of die niet in staat zijn om medewerkers te motiveren, zullen minder succesvol zijn in het realiseren van hun doelstellingen.

Onderschatting van de complexiteit: Veranderingsprocessen zijn complex en vereisen een diepgaand begrip van de menselijke kant van verandering. Managers die dit onderschatten, komen vaak tekort.

De denkwijze achter een mislukte verandering.

Managers zoeken onbewust een oplossing met de denkwijze die het probleem veroorzaakt. Daardoor slagen pogingen tot cultuurveranderingen zelden.

De complexiteit van verandermanagement wordt onderschat. Het probleem is dat een cultuurverandering op eenzelfde manier wordt aangepakt als die van een ‚Äėgewone‚Äô structuurverandering. Namelijk logisch, rationeel, maakbaar, voorspelbaar. Vaak ligt er een plan klaar om uitgerold te worden, compleet met tussenstappen en ijkpunten.

Bovendien zijn cultuurveranderingen dikwijls gericht op het vastleggen van nieuwe gedragscodes en het trainen van gedragsvaardigheden. Maar een cultuurverandering vraagt andere spelregels voor verandermanagement. Namelijk de spelregels van de emoties, de behoeften, de teamdynamieken en de overige onvoorziene grilligheden van de mens.

Verandermanagement Trainingen En Teambuilding

Acht leidende principes voor cultuurverandering.

De oude denkwijze werkt niet meer. Er is een set aan principes nodig om een cultuurverandering te laten slagen. Daarvan zijn deze acht principes het meest leidend en revolutionair tegelijk.

1. Laat emoties onderdeel uitmaken van het verandermanagement.

Ons brein heeft sterke emoties nodig om een ervaring op te kunnen slaan in het geheugen. Zoals die van frustratie, angst, verdriet en opluchting en blijdschap. Het zijn onze emoties die betekenis geven aan een leerervaring. Met speciale vermelding voor de lach! Op logica gerichte cultuur veranderplannen blijven het liefst zo ver mogelijk van deze emoties. Daarom beklijven ze niet. De programma’s van TeamSpeling zorgen ervoor dat allerlei emoties worden ervaren waardoor de leerbeleving in het (collectieve) geheugen wordt gegrift. Verandermanagement wordt zo ineens een stuk toegankelijker.

 2. Zorg dat er gelachen wordt.

Waarom wordt er zo weinig gelachen bij veranderprocessen? Klinkt het woord verandermanagement dan zo ernstig? Lachen cre√ęert een positieve leeromgeving. Studies tonen aan dat lachen de afgifte van endorfine stimuleert, die stresshormonen vermindert en het geheugen verbetert. Dit kan het makkelijker maken om nieuwe informatie te onthouden en te begrijpen. Lachen verhoogt bovendien de motivatie en stimuleert het creatief denken. Lachen helpt relativeren en daarmee vanzelfsprekende denkwijzen op de proef te stellen. Kortom, lachen heeft een positieve invloed op verschillende onderdelen van het leren en versnelt veranderprocessen. Niet voor niets wordt er met TeamSpeling heel veel en hard gelachen. Wij doen alles voor het hogere doel!

3. Maak een collectief probleem zichtbaar.

Medewerkers laten zich niet foppen. Bij een gelikte presentatie over een stappenplan naar een betere toekomst weet men al genoeg. Hier is geen urgentie! En urgentie is toch echt nodig om iets te kunnen veranderen. Het vertrekpunt van iedere verandering is altijd een collectief besef van een pijnlijk probleem. De noodklok moet luiden alvorens de mens bereid is iets wat vertrouwd is op te geven. Bij de TeamSpeling worden teams op een ervaringsgerichte manier zelf bewust van de problemen met samenwerken en de impact ervan op de resultaten.

4. Focus op teams en de dynamieken.

Teams zijn de bouwstenen van de organisatie. Medewerkers leren, ontwikkelen of branden binnen een dynamiek van een team. Een cultuurverandering zal geco√∂pereerd moeten worden binnen teams. Begin een verandering voor binnen teams een gezond en veilig leerklimaat te cre√ęren. Want als teams kunnen leren en dan kan de organisatie leren. TeamSpeling heeft dit team principe goed begrepen. Alle programma‚Äôs zijn gericht op het zelflerend vermogen van teams.

 5. Houd de basisbehoeften in het vizier.

Hetgeen ons mensen in essentie drijft zijn drie universele basisbehoeften. We willen ergens bij horen (1), doelen behalen (2), en dat allemaal vanuit onze eigen identiteit en kwaliteiten (3). Bij veranderingen kunnen deze basisbehoeften onder druk komen te staan waardoor vecht- of vluchtgedrag ontstaat. Heb dus oog voor de bedreiging van de basisbehoeften en de pijn en de worstelingen die dit teweegbrengt. TeamSpeling herleidt samenwerkingsproblemen altijd terug naar deze drie basisbehoeften. Door het inzichtelijk en bespreekbaar maken van deze basisbehoeften (of de frustratie hierover) wordt het hart geraakt en ontstaat er weer ruimte voor beweging.

6.Ontwikkel een leerhouding.

Klassieke veranderprogramma’s zijn gericht op kennis en vaardigheden. De trainingen zijn voorspelbaar in de opbouw met louter logische begrijpelijke stappen. Helaas is de wereld van de diepgaande verandering niet zo maakbaar, gemakkelijk en logisch. Het wegkijken van de grillige, weerbarstige, emotionele realiteit heeft een averechts effect op de veranderambities. Verandermanagement vraagt moed en vertrouwen om naar het ongemak te durven gaan. TeamSpeling richt zich op deze leerhouding. Wij creeren een lichte dosis ongemak in een veilige leerruimte. Zo leren teams de houding te ontwikkelen die hen in staat stelt te kunnen veranderen.

7. Zorg voor actie en fysieke beweging.

Stop met de overvloed aan powerpoint, lange zit- en praatsessies, papiertjes, pennetjes en pepermuntjes. Dat is saai en het werkt niet! Daarop gaat ons brein niet aan. Er is een sterke wetenschappelijke basis die suggereert dat actie en beweging de cognitieve en emotionele ontwikkeling op een positieve manier be√Įnvloedt. Dit kunnen wij uit ervaring bevestigen! Misschien was het je al opgevallen op de foto‚Äôs van onze site? Volle bak actie voor de cognitieve en emotionele ontwikkeling! Bij TeamSpeling wordt er veel meer bewogen dan tijdens een klassieke training. Dus geen ellenlange, slaapverwekkende powerpoint-zit-sessies in hoefijzervorm meer!

8. Breng principe 1 ‚ĄĘ 7 samen in √©√©n verander ervaring.

Een organisatieverandering moet zich dus richten op de dynamieken en de zelflerende attitude binnen teams. Er zal een collectief besef van urgentie moeten ontstaan, waarbij tegelijk met beweging en het lachen de sterke emoties en basisbehoeften voelbaar worden. Hoe waanzinnig en onmogelijk dit ook klinkt. Het kan met de formule van TeamSpeling!

De formule van TeamSpeling voor verandermanagement.

Gefundeerd op wetenschappelijke en filosofische studies heeft TeamSpeling een formule ontwikkeld. Met deze formule kan zich een compleet veranderproces binnen een paar minuten voltrekken. Het principe achter de formule is de sterke lineaire samenhang tussen humor en verandering. Een veranderproces doorloopt namelijk exact dezelfde fasen als die van een geraffineerd in elkaar gestoken grap. Wij brengen humor en veranderthema’s samen. 
TeamSpeling over feedback geven en ontvangen voor bedrijven

Feedback geven en ontvangen bij organisaties

Effectieve feedback is de levensader van elk succesvol team. Het stimuleert groei, verbetert samenwerking en leidt tot betere prestaties. Toch...
verandermanagement voor teams - team training verandering

Verandermanagement. Leren omgaan met verandering.

Verandermanagement is een gestructureerde aanpak om organisaties en hun medewerkers te begeleiden bij het doorvoeren van gewenste veranderingen. Het...
TeamSpeling formule, teamwork en teamontwikkeling met een eigen concept en formule.

Formule van TeamSpeling

TeamSpeling heeft een formule ontwikkeld met een totaal nieuwe kijk op team training en teambuilding. Teamontwikkeling met veel plezier en meer...

Situationeel leiderschap

Stap in de wereld van ontwikkelingsgericht leiderschap met TeamSpeling. Wij hebben een vernieuwde kijk op trainingen en op situationeel leiderschap....

Bedrijfsuitje de VeranderShow.

Stap in de wereld van TeamSpeling. Met een bedrijfsuitje zoals je ze nog nooit hebt meegemaakt. Wij hebben een geheel nieuw concept ontwikkeld...
Samenwerken. Trainingen in teamverband. Team training samenwerken.

De kracht van samenwerken: Waarom trainingen in teamverband meer impact hebben

In de dynamische wereld van vandaag is optimaal samenwerken essentieel voor succes. Organisaties moeten zich voortdurend aanpassen aan veranderende...

Teambuilding Verander Fitness

Verander Fitness is een teambuilding voor samenwerking en omgaan met verandering. Met deze superleuke teambuilding is het team meer...

Met Management Drives kleuren elkaars drijfveren begrijpen.

Management Drives is een methode om leiderschap en drijfveren binnen het team in kaart te brengen. Dit geeft kostbare inzichten over de talenten en...

Leidinggeven aan verandering

Stap in de wereld van verandermanagement met jouw management team. Leidinggeven aan verandering is een training zoals je ze nog nooit hebt...
Piramide van Lencioni en TeamSpeling. Teambuilding en trainingen met het Lencioni model.

Piramide van Lencioni, het Lencioni model.

De Piramide van Lencioni is een belangrijk model voor het bouwen aan vertrouwen binnen teams. Dit model heeft vertrouwen als basis voor een goede...
teamontwikkeling bij TeamSpeling

De kracht van teamontwikkeling voor HR, management en organisaties.

In de dynamische wereld van vandaag is het voor organisaties cruciaal om te beschikken over slagvaardige teams die samenwerken om gemeenschappelijke...

Bedrijfsuitje de VeranderShow.

Bedrijfsuitje de VeranderShow.

Bedrijfsuitje De Verandershow. Superleuk bedrijfsuitje voor de verandering.

Interactief bedrijfsuitje met veel zaaloefeningen en ge√Įmproviseerde sketches.

Stap in de wereld van TeamSpeling. Met een bedrijfsuitje zoals je ze nog nooit hebt meegemaakt. Wij hebben een geheel nieuw concept ontwikkeld waarin plezier en teamontwikkeling zijn samengesmolten. Beleef ook dit personeelsuitje over verandering  met jouw team! Vraag vandaag nog informatie aan.

"Wij staan klaar om advies te geven voor jouw team. Vul het aanvraagformulier in en ontdek onze mogelijkheden!"
Het bedrijfsuitje De Verandershow laat deelnemers op onconventionele wijze beleven en ervaren wat veranderen van een ieder vraagt. Laagdrempelig, met veel humor en vol met fijne ongemakkelijke verandersituaties. Een unieke ervaring. Stap in deze veranderachtbaan, ga heel hard lachen en maak ook van jouw teamevent een groot succes.

Verandershow. Bedrijfsuitje voor de verandering.

De Verandershow is een afwisselend interactief bedrijfsuitje dat wordt verzorgd door twee acteurs / trainers en een top muzikant. Zij nemen de zaal mee op een veranderavontuur. De Verandershow biedt altijd maatwerk. De context en de doelen van jouw bijeenkomst staan daarbij centraal. Dus deze interactieve teambuilding activiteit gaat echt over jullie zelf. Hieronder vind je een mogelijke opbouw van deze show. 

Teamuitje Van Teamspeling. De Teamlachspiegel. Ontdek Onze Teamuitjes

Bedrijfsuitje met humor en eyeopeners

Tijdens dit bedrijfsuitje ‚Äėde Verandershow‚Äô doorlopen de deelnemers diverse malen een complete leercyclus (Leercirkel van Kolb). Heerlijk vanuit de comfortabele stoel gaan de deelnemers beleven, ervaren, zien en begrijpen wat verandering vraagt. Precies in deze volgorde. Je gaat van (verrassende) beleving naar ervaring en dan pas beseffen wat er zojuist heeft plaatsgevonden. De clou volgt telkens als laatst. Dat maakt de show spannend en boeiend. Van de eerste tot de laatste minuut.

Het effect is dat er direct al allerlei kleine en grotere veranderingen plaatsvinden bij de deelnemers. Wat wil je nog meer!

 

Daarom dit bedrijfsuitje bij TeamSpeling

TeamSpeling heeft een formule ontwikkeld zodat teams zich goed kunnen ontwikkelen, het samenwerken verbeteren in teamverband en de onderlinge verbinding. De uitdagingen van het team, relevante theorie én humor worden samengebracht in één en dezelfde beleving.

Jullie worden telkens verrast met onverwachte ludieke wendingen. We spelen met gemak, met aannames, met gewoonten, met veronderstellingen en met het ongemak. Daarmee lijken onze bedrijfsuitjes wel heel erg veel op een veranderervaring. Net zo betekenisvol. Maar dan wel veel leuker!

 

Video: Onze bedrijfsuitjes en teambuilding. Hoe werkt het bij TeamSpeling?

Video: Een bedrijfsuitje van TeamSpeling

Verandershow een uniek bedrijfsuitje met resultaat.

Het kan nog gekker. We gaan ‚Äėuit het hoofd‚Äô. Tijd om in beweging te komen! De zaal gaat zelf aan de slag met een aantal verander-oefeningen. Op een leuke, laagdrempelige en speelse manier. Hilarisch en verbindend. Dit deel van het bedrijfsuitje kan zowel plenair als in subgroepen (workshops) worden verzorgd.

Bedrijfsuitje De Verandershow - Leuke Bedrijfsuitjes Van Teamspeling
Bedrijfsuitje Teamspeling Bedrijfsuitjes

Veranderen is zekerheden loslaten

Bij aanvang van het bedrijfsuitje wordt je bewust gemaakt van de vele zekerheden die ons (werk)leven beheersen. Dit doen we juist door middel van een aantal onbekende en ongekende situaties te cre√ęren.

Met als doel veranderfit te worden gaan de acteurs, tijdens deze unieke workshop, samen met de zaal de zekerheid overwinnen. Door juist onzekere situaties op te zoeken. Of fouten (bespreekbaar) te durven maken. Of door √©cht openstaan voor de omgeving. De dialoog te voeren‚Ķ. We horen je nu denken ‚ÄúHoe krijgen jullie dit voor mekaar. Bij ons gaat dit echt niet lukken!!‚ÄĚ

Jawel, ook bij jullie gaat dit werken. De formule van onze teambuilding werkt overal. De deelnemers worden namelijk getrakteerd op showbizz van de bovenste plank. Alles is over the top. Inclusief de ongemakkelijke momenten. Voortdurend spannend, boeiend en origineel. Bovenal wordt er heel hard gelachen. Illustratief zijn de ge√Įmproviseerde sketches liedjes op basis van input uit het publiek. Hilarisch. Maar ook integer en raak. In deze sfeer durven mensen zich veel makkelijker open te stellen.

Veranderen tijdens dit bedrijfsuitje

Het kan nog gekker. We gaan ‚Äėuit het hoofd‚Äô. Tijd voor doen!. De zaal gaat volle bak zelf aan de slag met een aantal veranderoefeningen. Op een leuke, laagdrempelige en speelse manier. Hilarisch en verbindend. Dit deel van de teambuilding kan zowel plenair als in subgroepen (workshops) verzorgd worden.

Vaardigheden o.a. die getraind worden

 • Verandersuccessen vieren.

 • Aansluiten bij de veranderende omgeving.

 • Telkens weer de zekerheid overwinnen.
 • Het belang van vertrouwen; Van ‚Äúja maar‚ÄĚ naar ‚Äúja en‚ÄĚ.
 • Durven loslaten van je eigen verhaal.
 • Lef hebben.
 • Het stretchen van de comfortzone.
 • Fouten durven maken en faalplezier beleven.

Het dak gaat eraf! Het personeelsuitje kent inmiddels volledig participatief karakter. Desgewenst staan we stil bij de betekenis van deze beleving en stimuleren de dialogen tussen de deelnemers. Het bedrijfscabaretteam sluit de show af met een spetterend, alles samenpakkend ge√Įmproviseerd uitrol-lied.

Andere teambuilding en bedrijfsuitjes van TeamSpeling

Onze unieke teamuitjes zijn allemaal superleuk met een diepere laag. Slim uitgedachte programma’s met een verhaal met jouw team in de hoofdrol. Van grote tot kleine groepen. En wij komen naar jouw locatie. Op kantoor, in de kantine, in een gehuurde zaal of op het strand, in het bos of de bedrijfstuin. Zolang er niemand last heeft van het harde gelach van jouw team! Bekijk meer teamuitje en programma’s rondom verandermanagement.

Bedrijfsuitje de Bedrijfslachspiegel – Bedrijfsuitje van TeamSpeling.

Dit bedrijfsuitje neemt op een luchtige, laagdrempelige en humorvolle manier de organisatieprocessen onder de loep. Werp ook een blik in de...

Bedrijfsuitje de VeranderShow.

Stap in de wereld van TeamSpeling. Met een bedrijfsuitje zoals je ze nog nooit hebt meegemaakt. Wij hebben een geheel nieuw concept ontwikkeld...

Leidinggeven aan verandering

Stap in de wereld van verandermanagement met jouw management team. Leidinggeven aan verandering is een training zoals je ze nog nooit hebt...
verandermanagement voor teams - team training verandering

Verandermanagement. Leren omgaan met verandering.

Verandermanagement is een gestructureerde aanpak om organisaties en hun medewerkers te begeleiden bij het doorvoeren van gewenste veranderingen. Het...

Teambuilding activiteiten van TeamSpeling. Teamontwikkeling met impact.

Klaar om de wereld van jouw team op zijn kop te zetten? Met de unieke teambuilding activiteiten van TeamSpeling staat jouw team een bijzondere...

Situationeel leiderschap

Stap in de wereld van ontwikkelingsgericht leiderschap met TeamSpeling. Wij hebben een vernieuwde kijk op trainingen en op situationeel leiderschap....
bedrijfsuitje - Feedback Show van TeamSpeling. Bedrijfsuitje activiteit.

Bedrijfsuitje de Feedback Show.

Een bedrijfsuitje voor een grote groep over feedback. Een showprogramma vol verbinding, interactie, zaaloefeningen, hilariteit én eyeopeners. De...

Kennismakingsfitness. Leer elkaar anders kennen.

Kennismakings Fitness. Teambuilding om elkaar anders te leren kennen. Versterk de verbinding in je team met de superleuke teambuilding.

Teambuilding Verander Fitness

Verander Fitness is een teambuilding voor samenwerking en omgaan met verandering. Met deze superleuke teambuilding is het team meer...
Teamdag Samenwerken en Lencioni

De Teamlachspiegel. De leukste teambuilding voor de teamontwikkeling.

Stap in de wereld van ons succesvolle teamuitje: de Teamlachspiegel. Al jaren lang ons meest veelzijdige teamuitje waar alles wat wij te bieden...

Bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje voor een grote groep over feedback. Een showprogramma vol verbinding, interactie, zaaloefeningen, hilariteit én eyeopeners. De...

Teamuitje Feesten voor verbinding maakt het team hechter.

Feesten voor verbinding is een hilarische teambuilding met subtiel verwerkte diepgang geeft de verbinding binnen jouw team een boost. Ontrafel het...

Teambuilding Verander Fitness

Teambuilding Verander Fitness

Veranderfitness: Superleuke teambuilding voor de verandering

Teambuilding voor de samenwerking en omgaan met verandering.

Stap in de wereld van omgaan met veranderingen. Verandermanagement begint natuurlijk bij veranderfitte teams. Met deze teambuilding legt het team de basis voor het omgaan met verandering, op een leuke manier zoals je ze nog nooit hebt meegemaakt. Wij hebben een geheel nieuw concept ontwikkeld waarin plezier en teamontwikkeling zijn samengesmolten. Beleef ook onze teambuilding activiteiten met jouw team! Vraag vandaag nog informatie aan.

“Wij staan klaar om advies te geven voor jouw team. Vul het aanvraagformulier in en ontdek onze mogelijkheden!

Veranderfitness teams, durven zichzelf op het spel te zetten, zijn veranderingen meester en voegen continue waarde toe te aan de organisatie en haar omgeving. Blijf dus veranderfit! Blijf elkaar positief versterken in een voortdurend veranderende omgeving. We dagen je uit met onbeschrijfelijk leuke teambuilding oefeningen.

Met deze leuke teambuilding is het team meer toekomstgericht

Humor en plezier staan centraal in deze onvergetelijke teambuilding, die de verbinding in je team versterkt, openheid en vertrouwen stimuleert, en de communicatie verbetert.

Veranderfitness Is Een Teambuilding Om Verandering In Te Zetten Als Teamontwikkeling

Teambuilding voor de samenwerking in veranderende tijden

Veranderfitness is een teambuilding humor en verrassende wendingen. De oefeningen zijn gerelateerd aan de thema’s veranderen en samenwerken. Zo leert het team hoe je elkaar in een voortdurend veranderende omgeving kan blijven versterken.

 

 • Veranderfitness is een teambuildingsactiviteit van 3,5 uur. Verkort programma 2 uur.
 • Aantal deelnemers voor grote en kleine groepen;
 • Ideaal om in te zetten als onderdeel van een teamdag of training.

Waarom deze teambuilding

 • Omdat het soms heel lastig is om buiten de eigen referentiekaders te kunnen kijken;
 • Omdat veranderen soms een extern zetje in de rug vraagt;
 • Omdat je ook gewoon ook hard wil lachen.

De leukste teambuilding oefeningen!

Het programma? Helaas, dat mogen we niet prijsgeven. ‚ÄėAls je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg‚Äô (Albert Einstein). Als je kiest voor Veranderfitness, dan ga je echt wat anders doen. Maar dan krijg je ook wat anders!! Dus, durf een beetje speling toe te laten. Stuur de onbedwingbare neiging tot controle even op vakantie. Onze veranderfitness, met de leukste teambuilding oefeningen, moet je echt beleven. Zo wordt je maximaal verrast en leer je samen veel sneller.¬† Nou vooruit, we lichten een tipje van de sluier op.

Stel je voor wat er gaat gebeuren met jouw team als het in de volgende situaties verzeild raakt:

 • Er moeten telkens weer opdrachten gedaan worden (die men nog nooit eerder heeft uitgevoerd);
 • In een hilarisch uitvergrootte context;
 • Waarbij druk wordt opgevoerd en de automatische piloot je niet meer helpt;
 • Met een diversiteit aan collega‚Äôs; Dus even snel makkelijk op √©√©n lijn komen zit er ook niet bij;
 • Waarbij je ook nog een spiegel voorgehouden krijgt;
 • En samen heel hard gaat lachen.

Laat de rest maar over aan de verbeelding. Veel teams zijn je al voor gegaan.

De baanbrekende formule van TeamSpeling

Een teambuilding van TeamSpeling is niet te vergelijken met een ander soort teambuilding. De TeamSpeling formule wordt ondersteund door wetenschappelijke en filosofische studies. Deze tonen aan dat het samen lachen, bewegen, emoties en verrassende elementen een duidelijke impact hebben op de leerresultaten van teams. Teamontwikkeling is nog nooit zo leuk geweest!

Wij komen op jouw gewenste locatie de wereld van de deelnemers op zijn kop zetten. Je kunt rekenen op een teambuilding die superleuk is, soms een beetje ongemakkelijk en tegelijk wordt het team geconfronteerd met de eigen teamgewoonten en patronen. Dan zal het team zich openstellen voor nieuwe idee√ęn en inzichten.

In slim bedachte teambuilding programma’s met zorgvuldig uitgedachte actieve werkvormen en professionele trainers.

Met onze formule ontwikkelen wij teamuitjes met een duidleijke impact op de leerresultaten. Deze formule bestaat uit vijf stappen en bevat alle essenti√ęle bouwstenen van een leerproces. Zoals speling, actie, spanning, lachen en emoties.

Advies en een vrijblijvende offerte?

Wij helpen je graag met advies en een vrijblijvende offerte. Vul het aanvraagformulier in en wij zorgen dat het goed komt.  

 

Een teambuilding op jullie gewenste locatie

Ongemerkt raakt het team de eigen realiteit kwijt. Gekke wendingen, onmogelijke oefeningen, verwarring en leuke uitdagingen volgen elkaar in noodtempo op.
Teambuilding Voor Verandering - Verandermanagement En Teamontwikkeling

Teambuilding VeranderFitness: Plezier maken om van te leren

Ongemerkt raakt het team de eigen realiteit kwijt. Gekke wendingen, onmogelijke oefeningen, verwarring en leuke uitdagingen volgen elkaar in noodtempo op.

Er ontstaat een hilarische sfeer, waarin er veel gelachen wordt en verbinding ontstaat. En in alle verwarring gaan er dingen mis. Dat gebeurd altijd, omdat wij daarvoor zorgen. De vraag is: wat doet het team? Hoe vangt het team de veranderingen op? Hoe probeert het team de onmogelijke opdrachten uit te voeren, of misschien wordt er geen poging ondernomen. Dit zijn allemaal lessen die het team krijgt gepresenteerd als gevolg van de eigen teamgewoonten en behoeften aan zekerheden.

De teambuilding programma’s van TeamSpeling

Wil je voor jou team een onvergetelijke ervaring met veel nieuwe inzichten? Superleuke lessen over samenwerken en omgaan met verandering? Dan kan je met deze teambuilding veel resultaat behalen.  

Ons advies: Kies voor een serieus leuke teambuilding, waarin jouw team lachend in de leerstand gaat. Maak jouw team verander fit en versterk de samenwerking! 

Wij hebben ook trainingen rondom het onderwerp veranderen en verandermanagement.

 

Video: Lachen, Leren en Groeien: Teambuilding bij TeamSpeling

Klaar om jouw team te laten lachen, leren en groeien? Bekijk onze video en ontdek waarom teambuilding met TeamSpeling niet zomaar een uitje is, maar een onvergetelijke ervaring.

Video: TeamSpeling: De ultieme teambuilding ervaring

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende manier om je team te versterken? Dan is TeamSpeling de perfecte oplossing! Wij bieden een breed scala aan teambuilding activiteiten die zijn ontworpen om je team te laten samenwerken, te communiceren en plezier te maken.

Alle Teamuitjes en bedrijfsuitjes van TeamSpeling

Onze unieke teamuitjes zijn allemaal superleuk met een diepere laag. Slim uitgedachte programma’s met een verhaal met jouw team in de hoofdrol. Van grote tot kleine groepen. En wij komen naar jouw locatie. Op kantoor, in de kantine, in een gehuurde zaal of op het strand, in het bos of de bedrijfstuin. Zolang er niemand last heeft van het harde gelach van jouw team!
bedrijfsuitje - Feedback Show van TeamSpeling. Bedrijfsuitje activiteit.

Bedrijfsuitje de Feedback Show.

Een bedrijfsuitje voor een grote groep over feedback. Een showprogramma vol verbinding, interactie, zaaloefeningen, hilariteit én eyeopeners. De...

Bedrijfsuitje de Bedrijfslachspiegel – Bedrijfsuitje van TeamSpeling.

Dit bedrijfsuitje neemt op een luchtige, laagdrempelige en humorvolle manier de organisatieprocessen onder de loep. Werp ook een blik in de...

Teamuitje Feesten voor verbinding maakt het team hechter.

Feesten voor verbinding is een hilarische teambuilding met subtiel verwerkte diepgang geeft de verbinding binnen jouw team een boost. Ontrafel het...

Bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje voor een grote groep over feedback. Een showprogramma vol verbinding, interactie, zaaloefeningen, hilariteit én eyeopeners. De...

Bedrijfsuitje de VeranderShow.

Stap in de wereld van TeamSpeling. Met een bedrijfsuitje zoals je ze nog nooit hebt meegemaakt. Wij hebben een geheel nieuw concept ontwikkeld...

Teambuilding activiteiten van TeamSpeling. Teamontwikkeling met impact.

Klaar om de wereld van jouw team op zijn kop te zetten? Met de unieke teambuilding activiteiten van TeamSpeling staat jouw team een bijzondere...

Teambuilding Verander Fitness

Verander Fitness is een teambuilding voor samenwerking en omgaan met verandering. Met deze superleuke teambuilding is het team meer...
Teamdag Samenwerken en Lencioni

De Teamlachspiegel. De leukste teambuilding voor de teamontwikkeling.

Stap in de wereld van ons succesvolle teamuitje: de Teamlachspiegel. Al jaren lang ons meest veelzijdige teamuitje waar alles wat wij te bieden...

Kennismakingsfitness. Leer elkaar anders kennen.

Kennismakings Fitness. Teambuilding om elkaar anders te leren kennen. Versterk de verbinding in je team met de superleuke teambuilding.

Andere teambuilding activiteiten van TeamSpeling

Klaar om de wereld van jouw team op zijn kop te zetten? Met de unieke teambuilding activiteiten van TeamSpeling staat jouw team een bijzondere ervaring te wachten. Deze teamuitjes op locatie zitten vol hilarische werkvormen die alles vertellen over het team zelf.

Teambuilding Teamlachspiegel Met Gunter

De Teamlachspiegel

Ons succesvolle teamuitje: de Teamlachspiegel. Al jaren lang ons meest veelzijdige teamuitje waar alles wat wij te bieden hebben wel zo’n beetje in zit. Lachen, leren, samenwerken, verbinden en groeien naar een succesvol team. Ervaar het ook!

KennismakingsFitness

Teambuilding om elkaar anders te leren kennen. Versterk de verbinding in je team met de superleuke teambuilding. KennismakingsFitness is ideaal voor nieuwe team, teams die zijn samengevoegd, teams waar een groot verloop is geweest of de samenstelling is veranderd. Deze teambuilding geeft het team een vliegende start!

Feesten voor verbinding

Feesten voor verbinding is een hilarische teambuilding met subtiel verwerkte diepgang geeft de verbinding binnen jouw team een boost. Ontrafel het best verborgen geheim en ga samen het gevecht aan voor de verbinding. Op een feestelijke en ontwapende manier!

Verander Fitness 

Verander Fitness is een teambuilding voor samenwerking en omgaan met verandering. Met deze superleuke teambuilding is het team meer toekomstgericht.

Leidinggeven aan verandering

Leidinggeven aan verandering

Leidinggeven aan verandering: management training omgaan met verandering.

Verandermanagement: Maak van je team een succesfactor!

Stap in de wereld van verandermanagement met jouw management team. Leidinggeven aan verandering is een training zoals je ze nog nooit hebt meegemaakt. Onze trainingen zijn gericht op het teamresultaat en zijn ook nog eens ontzettend leuk. Beleef ook onze teambuilding activiteiten met jouw team! Vraag vandaag nog informatie aan.

“Wij staan klaar om advies te geven voor jouw team. Vul het aanvraagformulier in en ontdek onze mogelijkheden!

Verandermanagement is meer dan het maken van plannen. Jouw management team zal moeten kunnen omgaan met onzekerheden en inzichten die zich als maar voortschrijden. Bij onze verandermanagement training komen deze onderwerpen ruimschoots aan de orde. Wij hebben bij TeamSpeling veel ervaring met verandermanagement trainingen voor grote organisaties.

Management training: Leidinggeven aan verandering.

Verandering is de enige constante in de moderne bedrijfswereld. Daarom is effectief verandermanagement essentieel voor elke organisatie die wil overleven en groeien. Met de juiste aanpak kun je een wendbare organisatie cre√ęren die klaar is voor elke uitdaging. Dit betekent niet alleen het maken van verander plannen, maar ook het cre√ęren van een cultuur waarin verandering wordt omarmd.
Verandermanagement Training Voor Management Teams. Omgaan Met Verandering.

Leidinggeven aan verandering. Verandermanagement training

Als manager wil je een lenige, lerende en veranderingsgerichte organisatie bouwen. In deze dynamische tijden is een goed functionerend managementteam van onschatbare waarde. Onze unieke verandermanagementtraining is speciaal ontworpen om jouw team te helpen deze belangrijke stap te zetten.

Leren met een lach: Een unieke ervaring

Onze training is niet zoals andere verandermanagement trainingen. We geloven in de kracht van humor en leren door in teamverband met elkaar samen te werken. Jouw team wordt meegenomen op een onvergetelijk avontuur vol verrassingen, hilariteit en nieuwe inzichten. Door samen te lachen en te leren, cre√ęren we een veilige omgeving waarin nieuwe perspectieven kunnen ontstaan en verandering kan worden omarmd.

Waarom TeamSpeling?

Bij TeamSpeling stoppen we niet bij theorie. We gaan verder en bieden een echte beleving. Jouw team wordt uitgedaagd om op een leuke en speelse manier te reflecteren op de eigen werkwijze. Dit leidt tot nieuwe inzichten en een hechter team.

De Kracht van Humor in Verandermanagement

Humor en verandering hebben meer gemeen dan je denkt. Beide zetten je op het verkeerde been, roepen emoties op en openen de deur naar nieuwe perspectieven. Door humor te integreren in onze training, cre√ęren we een unieke leeromgeving waarin jouw team zich kan ontwikkelen en klaar kan zijn voor de toekomst.

Benieuwd naar onze aanpak?

Neem contact op met onze accountmanagers voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe onze verandermanagementtraining jouw team kan helpen om succesvol te veranderen en te groeien.

Verandermanagement training van deze tijd. Verandering anno nu.

in veranderende tijden is een goed functionerend management team van onschatbare waarde. Aangezien de ontwikkeling van de buitenwereld en van het team nooit stil staan, hebben wij Leidinggeven aan verandering ontwikkeld voor management teams die succesvol willen worden of succesvol willen blijven.

Managementraining Leidinggeven Met Leniocni Voor Management Teams Mt'S

Resultaat van de teamtraining Leidinggeven aan verandering.

Wat is het resultaat van onze verandermanagement opleiding? Hoewel er veel gelachen zal worden tijdens de verandermanagement training verliezen we de doelen van change management niet uit het oog.

 • Inzicht in de individuele drijfveren en die van het team met betrekking tot verandering.
 • Leren weerstand te herkennen als bedreiging van basisbehoeften.
 • Het team leert weerstand om te buigen naar eigenaarschap.
 • Kennis over verandermodellen en deze gericht toe te kunnen passen Je kunt jouw stijl van leidinggeven aanpassen en daarmee een positieve invloed uitoefenen op de groei en resultaten van de organisatie.
 • De verbinding in management team wordt versterkt.
 • Er wordt veel gelachen en het onderling vertrouwen wordt versterkt.

Kortom, een basis om nog beter te sturen op veranderingen, processen en resultaten. Onze trainingen cre√ęren een veilige speelruimte waarin mensen kunnen leren. Zo bouwen wij mee aan leuke en lerende organisaties.

Verandermanagement anno nu

Wij maken ingewikkelde theorie gemakkelijk. Niet door je te overladen met powerpoints en materie, maar door je op een belevingsvolle manier tot  nieuwe inzichten te laten komen.

We zetten  je normale wereld soms even op z’n kop. Het effect ervan is dat het juist  inzichten geeft hoe je normaal gesproken denkt en handelt. Wat een leuke manier en veilige manier om jezelf een spiegel voor te kunnen houden en nieuwe ervaringen aan te gaan. Dat is Verander management anno nu!

Ontwikkel je team: Een integrale beleving vol plezier en inzichten

De ¬†management trainingen van TeamSpeling zijn een beleving. Inhoudelijk en theoretisch sterk. Maar ook vol humor en accenten op teamwork en onderling vertrouwen. Jouw team gaat ervaren wat teamwork √©n het leidinggeven van een ieder vraagt. Een compleet integrale beleving. Effectief, effici√ęnter √©n super leuk! Maar jouw team ook sterker met de management training Leidinggeven aan verandering in teamverband.

Advies en een vrijblijvende offerte?

Ontdek ons aanbod en wat zij voor jullie team kunnen betekenen. Ervaar onze formule ook!

Wij helpen je graag met advies en een vrijblijvende offerte. Vul het aanvraagformulier in en wij zorgen dat het goed komt.

De Piramide van Lencioni: Teamspeling maakt het leuk!

Vergeet saaie presentaties! Ontdek hoe TeamSpeling de Piramide van Lencioni tot leven brengt met interactieve oefeningen en humor. Bekijk de video en zie hoe je team kan groeien met plezier én resultaat.

Team trainingen, totaal anders en verrassend effectief.

Benieuwd naar onze aanpak? Bekijk deze video en ontdek waarom onze trainingen zo anders zijn dan de rest. We dagen je uit, laten je lachen en zorgen voor blijvende verandering. Oprichter Clemen Mensink legt uit.

Andere interessante trainingen.

Niet al onze teambuilding en teamtraining heeft het thema verandering, maar uiteindelijk is dat wel wat wij doen. Wij zetten met al onze programma’s team in beweging. Wij zetten verandering in ten behoeve van het optimaal samenwerken en het vormen van succesvolle teams. Ontdek ook onze andere unieke, leuke en effectieve trainingen. Neem onze Lencioni trainingen of onze DISC, Belbin en Management Drives training. TeamSpeling heeft een ruim aanbod van trainingen van deze tijd voor teams die zich willen ontwikkelen tot succesvolle teams van deze tijd.

Management training in teamverband.

Stap in de wereld van de management training volgens TeamSpeling. Wij hebben een geheel nieuw concept ontwikkeld waarin samen ervaren, samen lachen...

Situationeel leiderschap

Stap in de wereld van ontwikkelingsgericht leiderschap met TeamSpeling. Wij hebben een vernieuwde kijk op trainingen en op situationeel leiderschap....

Leidinggeven met het Lencioni model. Management training.

Stap samen met TeamSpeling in de wereld van het Lencioni model. Beleef met jouw management team alle lagen van het Lencioni model. Hoe staat jouw...

Leidinggeven aan verandering

Stap in de wereld van verandermanagement met jouw management team. Leidinggeven aan verandering is een training zoals je ze nog nooit hebt...

Belbin training. De teamrollen in jouw team.

Stap in de wereld van de Belbin teamrollen met TeamSpeling. Met deze Belbin training worden jouw teamleden zich bewust van de teamrollen in het...

DISC Training Met DISC Profielen: Het DISC Model.

Stap in de wereld van DISC en TeamSpeling. Met deze bijzondere DISC training zal jouw team een grote sprong maken in de ontwikkeling. Ervaar wat de...

Management Drives team training.

Stap met jouw team in de wereld van drijfveren en kleuren. TeamSpeling heeft een Management Drives training ontwikkeld waar je na de test, gaat...

Teambuilding Verander Fitness

Verander Fitness is een teambuilding voor samenwerking en omgaan met verandering. Met deze superleuke teambuilding is het team meer...

Training met persoonlijkheidstest.

Stap in de wereld van TeamSpeling en diepgaande teamtrainingen met persoonlijkheidstest. Bij ons krijg je eerst de persoonlijkheidstest, dan de...

Met Management Drives kleuren elkaars drijfveren begrijpen.

Management Drives is een methode om leiderschap en drijfveren binnen het team in kaart te brengen. Dit geeft kostbare inzichten over de talenten en...

Effectief Vergaderen, de leukste vergadertraining!

Ontdek de vergadertraining Effectief vergaderen. Maak van saaie, improductieve vergaderingen inspirerende momenten van verbinding en...

Management drives voor het mt – management team.

Stap met het management team in de wereld van de drijfveren van het team. TeamSpeling heeft een management drives training ontwikkeld voor...

Bedrijfsuitje de VeranderShow.

Stap in de wereld van TeamSpeling. Met een bedrijfsuitje zoals je ze nog nooit hebt meegemaakt. Wij hebben een geheel nieuw concept ontwikkeld...
verandermanagement voor teams - team training verandering

Verandermanagement. Leren omgaan met verandering.

Verandermanagement is een gestructureerde aanpak om organisaties en hun medewerkers te begeleiden bij het doorvoeren van gewenste veranderingen. Het...

Situationeel leiderschap

Situationeel leiderschap

Situationeel leiderschap

Ontdek Situationeel Leiderschap in de hedendaagse wereld

Ontdek ontwikkelingsgericht leiderschap met TeamSpeling en onze vernieuwde kijk op trainingen. Ervaar samen met je team de kracht van situationeel leiderschap, nu en in de toekomst. Beleef deze unieke training en vraag vandaag nog informatie aan.

"Wij staan klaar om advies te geven voor jouw team. Vul het aanvraagformulier in en ontdek onze mogelijkheden!"

In deze unieke management training leert jouw team hoe je effectief leidinggeeft in elke situatie. Speciaal ontwikkeld voor managers, teamleiders en coördinatoren, ontdek je alles over het leiderschap model dat je toepast en leiderschapstijlen die aansluiten op de behoeften van de organisatie.

Management training Situationeel leiderschap bij TeamSpeling

Managementtraining Situationeel Leiderschap bij TeamSpeling: Leer met humor en impact!

Bouw mee aan de toekomst van je organisatie! Wil je zelfsturende, taakvolwassen teams? Ontdek een nieuwe visie op leiderschap. Met de juiste training geef je jouw organisatie de tools om zich aan te passen en te groeien in een wereld die constant verandert.

Management Training Situationeel Leiderschap

Wat houdt de training Situationeel Leiderschap in?

De managementtraining Situationeel Leiderschap van TeamSpeling biedt een unieke en effectieve aanpak, waarbij humor en spel worden gecombineerd met diepgaande inzichten om managers te helpen hun leiderschapsstijl aan te passen aan de specifieke behoeften van hun team en de veranderende omstandigheden.

De training gaat verder dan traditionele modellen en richt zich op het ontwikkelen van het hele team als een systeem, met aandacht voor zowel individuele vaardigheden als de onderliggende teamdynamiek. Door middel van interactieve oefeningen, praktische tools en een focus op concrete resultaten, helpt TeamSpeling managers om hun teams te transformeren tot high-performance teams die klaar zijn voor de uitdagingen van de toekomst.

‚ÄúEr is een wereld v√≥√≥r en een wereld n√° deze training situationeel leiderschap‚ÄĚ

Ontdek de baanbrekende formule van TeamSpeling!

Wij zijn TeamSpeling en onze unieke aanpak combineert humor, relevante theorie en de concrete uitdagingen van jouw team. Door onverwachte situaties en hilarische verwarring laten we teamleden zichzelf zien, wat leidt tot nieuwe inzichten en eyeopeners.

Deze betekenisvolle leerervaring helpt jullie gewoontes, patronen en onbewuste aannames te ontdekken, en zo te groeien naar een effectiever team.

Situationeel Leiderschap anno nu: Wendbaar, lerend en bezield

In de huidige tijd van wendbare, lerende organisaties is een nieuwe visie op situationeel leiderschap essentieel. Wil jij bouwen aan een organisatie met zelfsturende, taakvolwassen teams? Kies dan voor deze unieke training!
Training Situationeel Leiderschap Van Teamspeling

Unieke voordelen van Situationeel Leiderschap bij TeamSpeling

De enige in zijn soort: Dé eerste teamtraining situationeel leiderschap in Nederland.

Nieuwe modellen: Weg met oude modellen Hersey en Blanchard en de teamontwikkelingsfasen van Tuckman, wij bieden actuele modellen voor de uitdagingen van nu.

Direct effect: Geen saaie theorie, maar direct toepasbare kennis voor jouw team. Dit is een echte systeemgerichte training waarin organisatiedoelen en teamdoelen worden vertaald naar teamfase gericht leiderschap.

Leeravontuur vol humor: Beleef de lessen, lach samen en ontdek nieuwe inzichten.

Boost voor het management: Versterk de band, verbeter het begrip en geef je team een energieke boost.

Welke achterhaalde leiderschapsmodellen laten we achter ons?

In deze managementtraining ontdek je hoe je jouw leiderschapsstijl aanpast aan de unieke uitdagingen van elk team. We laten de oude modellen van Hersey en Blanchard en Tuckman achter ons. De wereld is veranderd sinds de jaren 70 en vraagt om een nieuwe aanpak.

In plaats van te focussen op individuen, richten we ons op de collectieve kracht en wendbaarheid van gemotiveerde teams. Leiderschap draait niet langer alleen om instructies geven, maar om het cre√ęren van een omgeving waarin iedereen kan floreren en samen succes kan behalen. Ben jij klaar voor deze nieuwe uitdaging?

Advies en een vrijblijvende offerte?

Wil je persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte? Vul het aanvraagformulier in en we helpen je graag verder!

Ontdek de kracht van vernieuwd leiderschap: Situationeel Leiderschap in een veranderende wereld

Leiderschap is voortdurend in ontwikkeling. In onze snel veranderende wereld is een nieuwe kijk op leidinggeven essentieel. Het traditionele model van Hersey en Ken Blanchard sluit niet meer naadloos aan bij de dynamiek van moderne, wendbare organisaties.

De nieuwe realiteit vraagt om een leiderschapsstijl die verder gaat dan alleen taken. Het gaat om het erkennen en stimuleren van de zelfstandigheid van teams.

De evolutie van leiderschap

Leiderschapsmodellen zijn altijd al meege√ęvolueerd met de tijd. Van autoritair naar democratisch, de ontwikkeling is duidelijk zichtbaar. Maar wat betekent dit voor de leiders van nu?

Situationeel Leiderschap: De sleutel tot succes

Pas je leiderschapsstijl aan op de ontwikkeling van je team.

Taakvolwassen teams

Teams die zelfstandig werken, beslissingen nemen en problemen oplossen.

Leiderschapsstijlen

Van taakgericht tot mensgericht – kies de stijl die past bij de behoeften van je team.

Deze elementen vormen de basis van modern leiderschap: ondersteunen en faciliteren zodat teams zelf de leiding kunnen nemen.

Management Training Situationeel Leiderschap

Meer interessante trainingen in teamverband

Maak kennis met DISC, Belbin en Management Drives trainingen bij TeamSpeling. Deze trainingen worden beleefd op een door jullie gekozen locatie. Naar aanleiding van persoonlijke tests aan de slag en ontdekken jullie wat de team dynamieken, rollen of drives zijn. Leer elkaar versterken en groei als team.

Maak kennis met DISC, Belbin en Management Drives trainingen bij TeamSpeling. Deze trainingen worden beleefd op een door jullie gekozen locatie. Naar aanleiding van persoonlijke tests aan de slag en ontdekken jullie wat de team dynamieken, rollen of drives zijn. Leer elkaar versterken en groei als team.

Management training in teamverband.

Stap in de wereld van de management training volgens TeamSpeling. Wij hebben een geheel nieuw concept ontwikkeld waarin samen ervaren, samen lachen...

Belbin training. De teamrollen in jouw team.

Stap in de wereld van de Belbin teamrollen met TeamSpeling. Met deze Belbin training worden jouw teamleden zich bewust van de teamrollen in het...

Bedrijfsuitje de VeranderShow.

Stap in de wereld van TeamSpeling. Met een bedrijfsuitje zoals je ze nog nooit hebt meegemaakt. Wij hebben een geheel nieuw concept ontwikkeld...

Teambuilding Verander Fitness

Verander Fitness is een teambuilding voor samenwerking en omgaan met verandering. Met deze superleuke teambuilding is het team meer...

Leidinggeven met het Lencioni model. Management training.

Stap samen met TeamSpeling in de wereld van het Lencioni model. Beleef met jouw management team alle lagen van het Lencioni model. Hoe staat jouw...

Leidinggeven aan verandering

Stap in de wereld van verandermanagement met jouw management team. Leidinggeven aan verandering is een training zoals je ze nog nooit hebt...

Effectief Vergaderen, de leukste vergadertraining!

Ontdek de vergadertraining Effectief vergaderen. Maak van saaie, improductieve vergaderingen inspirerende momenten van verbinding en...

Management Drives team training.

Stap met jouw team in de wereld van drijfveren en kleuren. TeamSpeling heeft een Management Drives training ontwikkeld waar je na de test, gaat...

Management drives voor het mt – management team.

Stap met het management team in de wereld van de drijfveren van het team. TeamSpeling heeft een management drives training ontwikkeld voor...

DISC Training Met DISC Profielen: Het DISC Model.

Stap in de wereld van DISC en TeamSpeling. Met deze bijzondere DISC training zal jouw team een grote sprong maken in de ontwikkeling. Ervaar wat de...

Met Management Drives kleuren elkaars drijfveren begrijpen.

Management Drives is een methode om leiderschap en drijfveren binnen het team in kaart te brengen. Dit geeft kostbare inzichten over de talenten en...

Situationeel leiderschap

Stap in de wereld van ontwikkelingsgericht leiderschap met TeamSpeling. Wij hebben een vernieuwde kijk op trainingen en op situationeel leiderschap....
verandermanagement voor teams - team training verandering

Verandermanagement. Leren omgaan met verandering.

Verandermanagement is een gestructureerde aanpak om organisaties en hun medewerkers te begeleiden bij het doorvoeren van gewenste veranderingen. Het...

Training met persoonlijkheidstest.

Stap in de wereld van TeamSpeling en diepgaande teamtrainingen met persoonlijkheidstest. Bij ons krijg je eerst de persoonlijkheidstest, dan de...

Trainingen interessant voor MT's

TeamSpeling biedt unieke managementtrainingen, speciaal voor managementteams die onder hoge druk presteren in een snel veranderende wereld. Omdat de kracht van een MT ligt in de samenwerking tussen teamleden, richten onze trainingen zich op het versterken van deze samenwerking.

Situationeel leiderschap

De managementtraining Situationeel Leiderschap van TeamSpeling biedt een unieke en effectieve aanpak, waarbij humor en spel worden gecombineerd met diepgaande inzichten om managers te helpen hun leiderschapsstijl aan te passen aan de specifieke behoeften van hun team en de veranderende omstandigheden.

De training gaat verder dan traditionele modellen en richt zich op het ontwikkelen van het hele team als een systeem, met aandacht voor zowel individuele vaardigheden als de onderliggende teamdynamiek. Door middel van interactieve oefeningen, praktische tools en een focus op concrete resultaten, helpt TeamSpeling managers om hun teams te transformeren tot high-performance teams die klaar zijn voor de uitdagingen van de toekomst.

Leidinggeven aan verandering

Geef leiding aan verandering met onze unieke training ‘Leidinggeven aan Verandering’. We richten ons op het teamresultaat, zorgen voor een leuke ervaring √©n leren jouw team omgaan met de voortdurende onzekerheden en nieuwe inzichten die bij verandering horen. We putten daarbij uit onze ruime ervaring met verandermanagement bij grote organisaties.

Leidinggeven met het Lencioni model

Versterk de samenwerking en communicatie binnen jouw management team met de training Leidinggeven met het Lencioni model van TeamSpeling. Ontdek hoe het model van Patrick Lencioni, met vertrouwen als basis, de resultaten van jouw team en organisatie kan verbeteren. Ervaar alle lagen van de piramide, krijg nieuwe inzichten en leer het model direct toepassen in jouw praktijk.